Svaki roditelj zna da malena djeca povremeno mogu biti izazov, naročito kada ih zbog nedovoljna sna nerijetko uhvati nervoza. S time se susrela i domaća pjevačica i voditeljica Ida Prester koja je pokušala na sve načine umiriti uplakanog sina, ali sudeći prema objavi koju je sa svojim pratiteljima podijelila na Instagram profilu, čini se kako joj nije pošlo za rukom.

Naime, lijepa glazbenica prije nekoliko se dana sa svojim suprugom, srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim odlučila na malo samotnog, romantičnog odmora u resortu za odrasle, ali prvi susret s njezinim sinovima podsjetio ju na dobre i loše strane majčinstva. O ovom problemu, Ida se požalila u opisu fotografije koju je objavila. 'Kad ne spavamo popodne pa je nervoza. Nek Roko pokuša razvedriti, ja sam sve fore ispucala.', napisala je pjevačica kojoj je cijela situacija, sudeći prema osmijehu na licu, bila više simpatična nego mrska.

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on


Prisjetimo se, par koji je u braku već gotovo pet godina otkako su zavjete razmijenili 2013. godine u Beogradu, ima dvojicu sinova, 4-godišnji Roka i 1-godišnji Ria kojima su u svakodnevnom životu u potpunosti posvećeni.