Domaća glazbenica i voditeljica, Ida Prester svoj je godišnji odmor odlučila provesti u idiličnom morskom ambijentu pa se sa suprugom, srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim uputila na otok Obonjan. Trenutke svoje bajkovite ljetne avanture, Ida je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagram profilu i pritom pokazala neobičan smještaj u kojem će ona i suprug narednih dana odsjesti. 

Naime, riječ o sintezi drvene kućice i šatora koji su opremljeni tek bračnim krevetom, malenom kupaonicom i terasom s ležaljkama. Ipak, za uživanje u ovom romantičnom pitoresknom mjestu, čini se da Idi nije potrebno više. Savršeno utočište od gradskih gužvi i obaveza, pjevačica je tako pronašla u prvom redu do mora. 

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on


U opisu fotografije koju je objavila, Ida je napisala: 'Dobrodošli u naše gajbe. Bijeg na Obonjanu, sami tata i mama. Par dana mira i tišine u ovoj slatkoj kućici/šatoru. Ništa nam više ne treba.' Paru koji je u braku već gotovo pet godina otkako su zavjete razmijenili 2013. godine u Beogradu, prema svemu sudeći, nisu se pridružili njihovi sinovi 4-godišnji Roko i 1-godišnji Rio kojima su u svakodnevnom životu u potpunosti posvećeni.