Pjevačica, voditeljica i pop ikona Ida Prester Preševski danas je proslavila 40. rođendan. Poznata hrvatska glazbenica s adresom u Beogradu uvijek očarava svojim osebujnim stilom i mladenačkim pogledom na svijet. Samo za Story.hr ispričala je kako se osjeća sada kada je napunila okruglih 40 godina, kako će proslaviti rođendan te koji joj je bio najluđi rođendanski tulum.

'Dan je započeo kao i svaki drugi. Pravila sam se da se ništa posebno ne događa. Ujutro sam bila na Kontakt konferenciji, pa na probi, pa sam pokupila Roka iz vrtića, a tek ću na kraju dana imati skromnu proslavu s najbližim prijateljima', rekla je Ida.
O tome kakve poklone očekuje rekla je: 'Rekla sam svima da ništa ne kupuju, nisam tip od glamura ni poklona. Suprug i stariji sin Roko su na skijanju tako da sam ja sama s Riom s kojim ću provesti večer. Nakon što ga uspavam ići ću na večeru s ekipicom'.

'Nemam fobiju od velikih brojki, ali sam čisto zbog pripreme još prije dvije godine počela s vježbom, pa kada su me pitali za godine svima sam govorila da imam skoro 40. To mi je bila super fora, pa je i ovaj dan stigao bez ikakvog šoka', otkrila nam je uvijek nasmijana Ida.

Što očekuje od četrdesetih i kako se nosi sa životom objasnila je ovim riječima: 'Mislim da će četrdesete biti baš sjajne, sada sve nekako sjeda na svoje mjesto. Shvatila sam definitivno što volim, što mi je bitno, znam tko sam i više me nitko ne može nagovoriti na poslove, odnose i život koji neću'.

'Furam svoj đir i uživam! Suprug, djeca, posao, glazba, izleti i putovanja, sve se to može stići dok je osmjeh na licu. Mi u četrdesetima smo dobro naučile da se kada padneš samo ustaneš i nastaviš dalje', zaključila je Ida.

Za kraj nam je otkrila koji joj je bio najluđi rođendanski tulum kojeg je imala: 'Najluđi je definitivno bio moj 18. rođendan. Roditelji su otišli baki i djedu i ostavili mi stan preko noći. Kada su došli kući i vidjeli posljedice, bila sam u kazni idućih par godina'.