Ida Prester Peševski, 39-godišnja pjevačica i članica banda Lollobrigide osim što radi 'punom parom', u svom slobodnom vremenu uživa sa svojim suprugom Ivanom Peševskim te sinovima Rokom i Riom. Pjevačica je poznata po tome kako svoje dragocjene trenutke podijeli i sa svojim fanovima putem Instagrama, ali ih i ne uljepšava. Tako je ovaj put objavila fotografije sa starijim sinom, sada četverogodišnjim Rokom, kada je imao samo tjedan dana te se prisjetila teškog perioda. 

'Ovdje je Roko imao tjedan dana. Mene kao da je pregazio tenk, ne znam gdje sam. Nije spavao dulje od sat i pol u komadu, padala sam od iscrpljenosti i brige. I stalno je plakao. Vrištao je non stop. Ja sam bila u totalnoj panici. Je li bolestan? Da ga ne stišće pelena? Što radim krivo? Bilo mi je užasno teško tih mjesec dana. Držala sam se striktnog režima dojenja od tri sata, kako su mi preporučili u bolnici, ali siroti mali Roko je i dalje plakao, a ja sam ludila od brige i nemoći', rekla je, ali potom i ohrabrila brojne majke koje proživljavaju isto. 'Na prvom pregledu je sve bilo jasno. 'Dečko vam je gladan', rekla je liječnica. 'Kakva tri sata, kakvi obroci? Njemu to nije dosta. Čim zaplače, vi ga stavite na grudi'', napisala je te dodala kako je najbolji i najjednostavniji savjet ikada. 

Podsjećamo, uz Roka, Ida i Ivan imaju i dvogodišnjeg Ria. Sretni roditelji uživaju u svojoj obiteljskoj oazi, koju su stvorili nakon što su izmijenili bračne zavjete 2013. godine.