Idu Prester mnogi pamte kao otkačenu glazbenicu i voditeljicu koja nikada nije skrivala svoju strast prema dobrom noćnom (i dnevnom) provodu. Ipak, mladenačkom ludilu dolazi kraj kada na popisu obaveza i odgovornosti dođe jedna nova - dijete. Tako je Ida, otkako je postala majka, svoje navike morala malo promijeniti, a svoje razuzdane izlaske staviti na čekanje. No, kako je vedre i vrckave naravi, pjevačica ne može dugo sjediti kod kuće i ništa ne raditi pa je svoja druženja prilagodila majčinskim obavezama te spojila ugodno s korisnim, a kako to izgleda otkrila je svojim obožavateljima fotografijom na Instagramu.  

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

'Kad u vrtiću neočekivano pronađeš super ekipu roditelja. Ionako nam se izlasci svode na igraonice, što za djecu, što za muževe', napisala je 38-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj pozira u društvu novih prijateljica i njihovih supruga. Dok nije bila zaokupljena majčinskim dužnostima, Ida se družila s raznim ljudima koji su dijelili njezine interese, no ističe kako s dolaskom djeteta na svijet sve postane drugačije, ne samo izlasci. 'Socijalni život prati smjene naših životnih faza, to je normalno. Gubiš neke ljude jer imate sve manje zajedničkih tema, a i bioritmovi vam se drastično razlikuju. Oni kreću u izlazak kad smo mi već polupani od umora. To je taj period kad su djeca mala, znali smo kako to ide i nije nam neka drama', otvoreno je ispričala Ida za Story.hr.

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Iako se udaljila od nekada bliskih prijatelja, članica grupe 'Lollobrigida' zbog toga nije previše tužna. 'U život su nam ušli neki genijalni novi ljudi, roditelji koji su u istoj gabuli. Jako smo posvećeni klincima, idemo zajedno na plivanja, u vrtiće, igraonice.. ali imamo i zajedničke interese van toga i jedva čekamo da djeca malo porastu da se opet možemo vratiti zanemarenim hobijima. Bar jednom - dvaput tjedno si priuštimo ‘luksuz’ i odemo zajedno negdje kad klinci zaspu - koncert, kino ili bar večera. I pravilo je - kad smo sami ne pričamo o mladuncima (bar probamo), fokusiramo se na sebe i svoje ideje, planove i odnose, odnosno ono malo što je ostalo van dječje uzurpacije', objašnjava Ida koja s mužem i djecom trenutno živi u Beogradu gdje uživa u iskorišavanju svih potencijala koje grad nudi.

Autor: A.S.

Foto: Instagram