'Zahvaljujemo mu na svemu i želimo mu puno sreće u daljnjim poslovnim izazovima' službena je izjava RTL-a o njihovom donedavnom kolegi koji više nije dio tima RTL televizije.

Igor Bobić, glavni urednik i jedno od zaštitnih lica Informativnog programa RTL-a, odlučio se za nove izazove u karijeri i raskid suradnje s poznatom televizijskom kućom. 'Nakon 14 godina Igor Bobić odlazi s RTL-a. Zahvaljujemo mu na svemu i želimo mu puno sreće u daljnjim poslovnim izazovima' službena je izjava RTL-a o njihovom donedavnom kolegi koji više nije dio tima RTL televizije. O novom angažmanu, gdje i kada Bobić prelazi, još uvijek nije poznato.

Bobić je inače bio urednik emisije 'Potraga' koja je kod gledatelja izazvala odlične reakcije, a donosio nam je i vijesti iz Hrvatske i svijeta u RTL-ovom informativnom programu. Čak se i sa suprugom Damirom Gregoret upoznao na istoimenoj televiziji, a nerijetko su zajedno donosili vijesti iz studija - Igor kao urednik, a Damira kao politička novinarka. Oboje gaje strast prema novinarstvu, novim pričama i adrenalinu kojeg taj posao donosi.