Igor Bobić, nakon ljetnog odmora nije se vratio na RTL televiziju, gdje je punih 14 godina obnašao funkciju novinara, urednika i voditelja.  Karijeru će nastaviti na N1 televiziji, što ne treba čuditi jer je upravo ona u kratkom vremenu privukla i druga poznata imena poput Domagoja Novokmeta, Ranka Stojanca i Ivana Skorina. Igor Bobić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio kakva očekivanja ima od ovog transfera.

'N1 je zahvaljujući velikom trudu vrhunskog tima reportera i urednika u vrlo kratkom vremenu postao sinonim za pravodobno i relevantno izvještavanje. Budućnost informativnog programa na televiziji vidim upravo u formi u kojoj N1 svakodnevno izvještava svoje gledatelje – sada i odmah, s lica mjesta u njihove domove i zato nije bilo dileme da je to pravo mjesto za nastavak novinarske karijere. Osim toga, gotovo sve kolege znam iz različitih redakcija i zadovoljstvo mi je što ćemo ponovno raditi zajedno. Nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprinijeti još većem uspjehu N1 televizije', rekao je.

Osvrnuo se i na činjenicu da njegova supruga, Damira Gregoret, ostaje raditi na RTL-u te kako će reagirati ako dođe do podjele ekskluziva između njih dvoje ' Morat ćemo bolje uskladiti rasporede tako da to ne osjeti naša kći Bianka, ali ne sumnjam da ćemo uspjeti. Što se ekskluziva tiče, i Damira i ja radimo svoj posao profesionalno i odgovorno za kuće za koje radimo, tako da se odgovor na vaše pitanje nameće sam po sebi', pojasnio je.

Otkrio je i kako provodi slobodno vrijeme i je li se uspio odmoriti ovo ljeto, prije prelaska na novi posao. ' Druženje s obitelji i prijateljima, izleti, odlazak u teretanu i povremeno bicikliranje uvijek mi nadoknade svu potrošenu energiju. Bilo je ovo dugo toplo ljeto za mene, nešto kao nakon srednje škole, a prije faksa', zaključio je.