Story radio
Početna Celebrity 2713 prikaza 15. studenoga 2018.

Ikona 90-ih koja skriva dečka viđena s nepoznatim muškarcem

Profimedia.

Iako je poznato s kim je u vezi već nekoliko godina, drži ga dalje od očiju javnosti, a sada je snimljena s muškarcem kojeg prije nismo vidjeli

Bivši supermodel Kate Moss od 2015. godine ljubi plemića Nikolaija von Bismarcka, nakon što je napustila supruga Jamieja Hincea s kojim je bila u braku pet godina. Iako se nisu službeno razveli kada je Kate svoje srce dala drugome, novi odabranik ju je nakon devet mjeseci zaprosio u Veneciji, a na tome je sve ostalo.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Ipak, Kate vješto svoj ljubavni život s Nikolaijem drži podalje od gladnih očiju javnosti. Par je posljednji put zajedno viđen početkom studenog, a Kate je sada uhvaćena u društvu nepoznatog muškarca. Kate se zabavljala u društvu dotičnog, a s velikim osmijehom na licu razgovarali su u jednoj londonskoj četvrti te se naposljetku pozdravili tako što su se zagrlili i poljubili u obraz.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Je li riječ samo o prijatelju, nije poznato, baš kao ni konkretne stvari o odnosu izmeđi Kate i Nikolaija. Ipak, prije nekoliko mjeseci par je kupio zajedničkog psa što je moglo samo ušutkati glasine o navodnom pokušaju prekida o kojem se pričalo prije otprilike godinu dana. Prisnost s nepoznatim muškarcem svejedno je uspjela zaintrigirati medije i obožavatelje zanosne plavuše, a o kome je riječ i kakava vrsta odnosa se krije iza ovih zagljaja i poljubaca u obraze još će neko vrijeme ostati misterij.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

 
 

Komentari