Story radio
Početna Celebrity 1562 prikaza 11. veljače 2019.

Imala je život iz snova, a predozirala se tabletama

Prošlo je 12 godina od njene smrti

Anna Nicole Smith rođena je 1967. godine, a bila je američki model i glumica. Javnosti je postala poznata zahvaljujući magazinu Playboy. Iako su joj mnogi govorilo koliko je lijepa, duhovita te predviđali karijeru u rangu Marilyn Monroe, ispod površine je bila vrlo nesretna te se u konačnici predozirala tabletama prije 12 godina.

 | Author: Screenshot YouTube Screenshot YouTube.

Samo sa 14 godina je odustala od srednje škole kako bi se posvetila manekenstvu, a Hugh Hefner joj je bio naklonjen pa je dobila duplericu umjesto jednog snimanja, što ju je učinilo poznatom preko noći.

Nažalost, njena životna želja za velikim ulogama u filmovima, nikada se nije ostvarila. Anne su koristili za uloge plavuše koji su drugi ismijavali, a u prvi plan su stavljali njeno tijelo i grudi. 

 | Author: Screenshot YouTube Screenshot YouTube.

Medijsku pažnju je privukla još više kada se udala za 89-godišnjeg milijunaša J. Howarda Marshala. Živjela je na visokoj nozi, no borila se s ovisnošću o drogama te nakon smrti supruga je pala u još mračnije razdoblje. Posljednjih šest mjeseci svog života borila se s činjenicom kako je preminuo njen 20-godišnji sin Daniel od miksa raznih tableta, antidepresiva i lijekova protiv bolova.

Pola godine nakon, pronađena je u hotelskoj sobi. Potvrđeno je kako se također predozirala tabletama koje je dobila na recept. 

Komentari