Voditeljica na Narodnom radiju i RTL-ova projekta ‘Fittest Family’ koji će se uskoro početi prikazivati, 30-godišnja Doris Pinčić Rogoznica, trenutačno ima pune ruke posla. Uz brojne profesionalne uloge, ipak najviše uživa u onoj predane majke petogodišnjeg sina Donata i desetomjesečne djevojčice Gite

S obzirom na to da je vaša obitelj narasla, odnosno prošlog ste ljeta dobili i kćer Gitu, uspijevate li pronaći vremena za sebe? Kako izgleda vaša svakodnevica? Je li suprug Boris u tome najveća potpora i oslonac?

Trenutačno imam jako malo vremena za sebe, ali to me ne frustrira. Uživam u djeci. Prebrzo rastu, ne okreneš se, a već su odrasli. Narav­no, ima boljih i lošijih dana, nećemo se zavaravati, ali općenito nemam ništa protiv toga da sve slobodno vrijeme koje imam trenutačno posvećujem njima. Dapače, uživam u tome što im se dajem i sva moja motivacija u životu usmjerena je na to da im primjerom pokušavam prenijeti ono u što vjerujem, a to je da se poštenim radom, trudom i predanošću može postići što god želiš, a da pritom ne gaziš druge da bi došao do svojih ciljeva. Suprug mi je u svemu što radim velika podrška i jako sam mu zahvalna zbog toga. Dobar partner puno znači i daje ti krila za sve. 

Storyjevo posebno izdanje, Story Green, u potpunosti je posvećeno ekologiji, osviještenom pristupu životu kada je riječ o okolišu i resursima, kao i eko pristupu modi, ljepoti te općenito životnome stilu. Jeste li i vi u tome području pronašli neke aktivnosti kojima se možete pohvaliti? Primjerice, reciklirate li?

Čestitam na vašem Green izdanju i podržavam svaku takvu priču. Nekoliko sam puta sudjelovala u takvim akcijama. Odvajam otpad kad god se može, pogotovo kod mojih roditelja gdje imamo vrt pa se sve kompostira. Planetu najviše pridonosim tako što nikad, ali nikad, ne bacam hranu. Uvijek ono što ostane prenamijenim i ne bacam ništa.

Cijeli intervju s Doris Pinčić Rogoznicom pročitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti od srijede 24. travnja 2019. godine