Domaća pjevačica Indira Levak, osim što uživa u braku sa suprugom Miroslavom, može se pohvaliti i brojnim poslovnim uspjesima. Tako redovito održava koncerte koji privlače mnogobrojnu publiku, a svaka pjesma koju izda, odmah se pretvara u hit. No da nije uvijek jednostavno biti zvijezda Indira je podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama gdje im je otkrila kako je izgledalo snimanje spota za njezinu najnoviju pjesmu 'Put bez sna'.

Tako je na Instagramu prvo zaintigirala svoje obožavatelje obznanivši na Instagram storyju da će im otkriti istinu, a zatim ih je pozvala da na njezinom službenom YouTube kanalu pogledaju kako izgleda stvaranje spota. Njezini su fanovi tako saznali da život pjevačice nije nimalo glamurozna već zahtjeva mnogo truda i odricanja, ali i prilagođavanja na različite uvjete.

'Zna se dogoditi da 22 sata provedem budna kada idem na put i snimam spot. Tako je baš bilo ovaj put kada sam u Novom Sadu snimala spot za 'Nisam spavala'. Krenuli smo u 3 ujutro iz Zagreba i vratili se u 1 sat u noći drugi dan, bez spavanja jer sam u Zagrebu taj dan imala drugo snimanje. Često mi se događaju takve situacije pogotovo zadnja tri mjeseca od kad promoviram novi album Valkira, ali ništa nije teško kad vidiš da je tvoja publika uz tebe i veseli se svakom novom singlu' rekla je nedavno Indira za Story.hr.

Kroz što sve simpatična pjevačica mora proći kako bi njezini obožavatelji mogli uživati u zaraznoj glazbi i zanimljivim spotovima, pogledajte u videu.