Domaća pjevačica, 45 godišnja Indira Levak, godinama njeguje prepoznatljiv imidž, a posljednjom fotografijom na Instagramu šokirala je svoje obožavatelje. Naime, pjevačicu već godinama imamo prilike gledati s prepoznatljivom kratkom plavom kosom, a sada je sve šokirala s potpunom promjenom. Pjevačica na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu pozira s dugom kosom pepeljaste boje, a da je i sama oduševljena novom promjenom vidi se po njezinom izrazu lica. 

'Oduvijek sam bila nepobjediva, slobodna i hrabra, neustrašiva. Tko se boji ponedjeljka još', napisala je Indira ispod fotografije s novom frizurom dajući do znanja da se ne boji promjena. 

Pratitelji su pjevačicu zasuli oduševljenim komentarima, a prisjetili su se i kako joj je dobro stajala duga kosa s početka karijere. 'Nekada ti je krasno stajala duga kosa. Sad si ljepša s kraćom, pomlađuje ti izgled plava kratka, seksi i mladoliko', napisala je jedna od obožavateljica omiljene pjevačice. Iako smo naviknuli na Indirinu prepoznatljivu kratku frizuru, pjevačica za potrebe snimanja spotova često zna staviti periku, pa se tako nedavno pohvalila i dugom crnom kosom.