Hrvatska pjevačica Indira Levak odgovorila je na navode novina 24 sata, u kojem prenose tvrdnje trojice eminentnih stručnjaka za botoks, gdje anonimna gospoda tvrde kako je ova 45-godišnjakinja iz Županje definitivno radila korekcije, i u njima pretjerala. 

'Botoks je apliciran u gornju trećinu lica: čelo nema nijednu boru, a lateralni dijelovi obrva su malo previsoko podignuti. Nema bora smijalica oko lica', izjava je jednog od doktora, dok drugi smatra kako je Indira zasigurno primila višu dozu i prema njegovom  stručnom mišljenju - pretjerala. 'Po meni je ovo posljedica pretjerane količine botoksa, lice izgleda poprilično neprirodno i ‘zaleđeno’. Kutevi obrva su podignuti i čini mi se da je malo više botoksa oko očiju i na čelu. Također u području obraza, usana i brade je dosta filera', stručno je procijenio. 

Indirin odgovor javnost nije trebala dugo čekati, pa je tako već jutros putem Instagrama poručila: 'Ma, zaboravili ste spomenuti kako imam i Botox i filere i u stražnjici', oduševivši obožavatelje iskrenošću i smislom za humor.