Pjevačica Indira Levak posljednjih nekoliko mjeseci ne prestaje raditi. Izbacuje singl za singlom i već je nekoliko puta istaknula kako vremena za odmor nema.

Suprug je tu i tamo iznenadi pokojim izletom kada vidi da je njegovoj dragoj prijeko potreban odmor, pa tako i sada uživaju na našoj obali, u Ičićima. Nije nam strano da simpatična pjevačica često dijeli detalje iz privatnog života na društvenim mrežama i svima pokazuje veliku ljubav između nje i njenog Mire. A osim što je velika ljubav u prvom planu, Indira se voli pohvaliti i odličnom linijom koju njeguje uz supruga. Tako je sada objavila fotografiju u plavom kupaćem kostimu s volanima koji je savršeno uskladila uz dugi ogrtač istog uzorka i velike sunčane naočale. Iako inače prepoznatljiva po svojoj kratkoj kosi i uvijek odličnoj frizuri, u prvi plan ovdje ulazi upravo Indirino tijelo i blistava koža. Na objavu je pjevačica zaradila pregršt lajkova i komplimenata na račun svoje linije. 

Svojevremeno, Levak je izjavila kako je jako neodlučna u shoppingu, ali da joj Miro nerijetko zna pomoći kada treba odlučiti što će kupiti. Nakon ovog kratkog odmora, dolaze na red koncerti koje Indira ima po cijeloj regiji, nekoliko projekata na kojima radi, ali uvijek nađe vremena za vožnje motorom sa svojim suprugom, izlete s prijateljima i guštanje. Pjevačica je više puta potvrdila da ima sve što je potrebno – ljubav, zadovoljstvo i karijeru.