Pjevačica i uspješna poduzetnica Indira Levak toplinski udar kojih vlada ovih dana provodi sakrivena od vrućih ljetnih zraka. Sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama voli često dijeliti trenutke iz privatnog života pa je tako ovog puta 45-godišnjakinja iz Županje pokazala u čijem društvu se najviše voli hladiti pod klimom. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu vidimo je kako se mazi sa svojim mačkom Mrvicom, a pored je napisala: 'Nema mrdanja!! 'U hladuu.. Pod klimom.. Moj Mrvica'.

Obožavatelji su bili ganuti pa su toplo i šaljivo komentirali: 'Mrvica baš i nije mrvica', 'prelijepi ste oboje', 'kako ste slatki'...  Inače, Indira je velika ljubiteljica životinja i često pomaže u akcijama udomljavanja životinja ili potrage za izgubljenima. U ožujku je objavila video u kojem poziva pratitelje za pomoć da pronađu staforda koji se izgubio na području Galovca.

Podsjetimo, Indiru su nedavno u medijima prozvali zbog drastične promjene na licu, zato što je navodno previše koristila botoks. Pjevačica se nije uvrijedila već je pokazala kako ima dobar smisao za humor. Oduševila je svoje obožavatelje kad je kritičarima putem Instagrama poručila: 'Ma, zaboravili ste spomenuti kako imam i Botox i filere i u stražnjici'.