Domaća pjevačica, 45-godišnja Indira Levak, objavila je na svom Instagram profilu videosnimku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, mnogima omiljena pjevačica poznata je po svojoj iskrenosti i nerijetko sa svojim obožavateljima dijeli trenutke iz privatnog života, a posljednje priznanje izazvalo je reakciju mnogobrojnih pratitelja. 

'A dođe mi... Tako malo', napisala je Indira ispod videosnimke u kojoj uskače u automobil pritom govoreći vozaču neka vozi u nepoznato. Snimka vesele Indire nasmijala je njezine obožavatelje, a pjevačica je u opis dodala kako ju je 'sunce udarilo u glavu', objašnjavajući svoj simpatični postupak. 

Podsjećamo, pjevačica će ove godine proslaviti petu godišnjicu braka sa suprugom, poduzetnikom Miroslavom Levakom, a nedavno je Miroslav samo za Story otkrio kakva je zapravo simpatična Indira. 'Ira ima veliko srce, veliki je pravednik, voli ljude i po prirodi je veseljak. Nesebično voli i daje se sto posto u svemu što radi. Najbolja je supruga i brižna kućanica, da ne nabrajam dalje da se ne umisli. Jedino me živcira što uvijek moramo biti sat vremena prije svih kamo god idemo, njezina točnost ponekad me izluđuje i često je molim da barem jednom zakasnimo namjerno. Da se prisjetim kako to izgleda', prokomentirao je Indiru tada njezin suprug Miroslav.