Pjevačica Indira Levak i njezina PR agentica Ines Preindl ovo su prijepodne provele okružene mladim policajcima, a čak su završile i službenom policijskom automobilu. Naime, Ines je na Instagramu podijelila fotografiju iz policijskog automobila i tako svojim obožavateljima otkrila gdje se nalazi.

'Ma čekaj... nisam snimila video! A vozimo se na zadnjem sjedištu policijskog auta i zezamo mladog polaznika Policijske akademije koji je bio jako profesionalan... ali eto... ja sam zeznula, krivi gumb sam stisnula i sad Indira Levak i ja imamo samo fotku!' napisala je vlasnica PR agencije ispod fotografije. 

Mnogi su se zapitali što se događa, a onda je Indira sve objasnila objavivši video na Instagramu. 'Došla sam provjeriti playlistu na Policijskoj akademiji i saznati što to naše mlade policijske snage slušaju! I još sam ju malo proširila!' ispričala je u opisu videa. Iako se činilo kako je plavokosi dvojac u nevolji, na kraju su dokazale kako su se samo još jednom dobro zabavile i pritom širile svoje znanje i iskustvo s onima na kojima svijet ostaje. 

Foto: Instagram