Sve je više onih koji Indiru Levak, osim zbog glazbe, prate i zbog njezinih maštovitih ideja za uređenje doma. Domaća glazbenica čak ima poseban Instagram profil posvećen dizajnu interijera i namještaja, gdje s obožavateljima dijeli svoje ideje i proizvode koje je dizajnirala.

Osim toga, bliži se vrijeme blagdana i zimske čarolije, a upravo to vrijeme idealno je za eksperimentiranje s preuređenjem svoja četiri zida. Baš kao i većina ljudi, i Indira će se ovih blagdana potruditi svom domu odjenuti čarobno, božićno ruho.

'Kod mene vlada decentnost, vodim se onom manje je više! Volim imati lijepi, raskošan adventski vijenac koji je uvijek glavni ukras u dnevnom boravku. Uz to ide okićen bor i svijeće po stanu koje daju svečani ugođaj i toplinu. Dodam i poneki ukrasni jastuk na sofu koji je u skladu s ostalim ukrasima i to je to', otkrila je za Story.hr uvijek nasmiješena Indira.

U mnoštvu motiva i ukrasa koji se nude u dućanima povodom blagdana, Indira ima one koji su joj ipak nekako najdraži. Isto vrijedi i za boje: 'Uvijek dominira srebrna, ona mi daje finoću prostoru, nisam od jarkih boja u prostoru općenito. A od motiva uvijek su tu zvončići, sobovi, pahulje...'

Kako svoje ideje voli dijeliti s drugima, Indira je otkrila trik uz koji će svaki blagdanski stol dobiti novi štih koji će šarmirat i najzahtjevnije goste. 'Za mene je predivno i jednostavno rješenje grana jele na stolu, nekoliko češera i kuglica koje posložim po njoj i sve dobro posprejam s umjetnim snijegom. Izgleda predivno! Svijeće volim staviti u visoke prozirne vaze, tada izgledaju baš posebno', kaže glazbenica.

Naposljetku, simpatična plavuša nije mogla odoljeti da nam ne otkrije kako će ona i njezin suprug Miroslav Levak provesti nadočlazeće blagdane: 'U ovo doba godine jako je puno posla i veselim se svakom nastupu i druženju s mojom publikom. Na sam Božić bit ću kod kuće s mojim najmilijima, onako u miru i ljubavi, a nakon toga putujem u Crnu Goru, u Bečiće, gdje ću radno dočekati Novu! Ako možete - dođite! Bit će to najveseliji doček 2019! Želim Vam da uživate u  predivnom prosincu, da Božić provedete u krugu dragih ljudi i da u Novu uđete još jači i sretniji!'