Nakon što je dugi niz godina dokazala da je i više nego uspješna pjevačica, Indira Levak pokazala je da ima i druge talente. Ovog puta okušala se kao tekstopisac, pa se tako i dogodila suradnja s tamburaškim sastavom Dyaco koji predstavlja pjesmu Olga, čije stihove potpisuje Indira. Iako već potpisuje tekstove za svoje četiri pjesme, ovo je prvi put da Indirine stihove pjeva netko drugi.  Za Story.hr svestrana gospođa Levak otkrila nam je kako je došlo do ove suradnje, planira li se baciti u tekstopisačke vode te nam je odala tko je Olga.

'Već dugo surađujem s tamburašima Dyaco i često se pratimo na koncertima. Nije tajna da ja volim zvuk tamburice, slavonske duše su se povezale i uživamo u glazbi. Budući da se u meni otvorio i taj kreativni kanal pisanja tekstova, znala sam da će oni za moju 'Olgu' napisati najbolju melodiju, baš za dušu. Mislav Živković koji potpisuje glazbu obavio je sjajan posao, a Danijel Car emotivno je s puno karaktera otpjevao pjesmu. Mislim da je ovo bila dobitna kombinacija, prvi put sam potpisana kao autor teksta na pjesmi koju ne pjevam i baš je dobar osjećaj', ispričala nam je Indira. Zadovoljstvo zbog suradnje s Indirom nimalo nije skrivao ni Danijel Car, pjevač tamburaškog sastava Dyaco. 'S Indirom nas veže dugogodišnje prijateljstvo. Njezina energija je zarazna, na istoj smo valnoj dužini kada je u pitanju glazba za dušu. To definitivno potvrđuje Olga koja je zagalopirala eterom i siguran sam da će ju mnogi zavoljeti', izjavio je.

Indira nam je odala i tko je Olga koju je opjevala u svojoj prvoj autorskoj pjesmi. 'Često suprug Miro i ja prepričavamo svoje dogodovštine iz djetinjstva. Uvijek me dirne Mirina priča o najljepšim trenucima koje je proveo kod bake i dide na selu u Galovcu. Olga je kobila koju je Miro obožavao, hranio ju je, ljubio, bio vezan uz nju, no jednoga dana baka je odlučila prodati Olgu jer im je nedostajalo novca. Ta priča bila je inspiracija za tekst koji je jako emitivan. Pričao mi je Miro i o teletu Bimbi, kravi Malenki, psu Medi, ma o cijelom životinjskom carstvu..Tko zna, možda nastane trilogija iz Mirinog djetinjstva', ispričala je simpatična Indira.

Indira ima još mnogo tekstova koje će ugledati svjetlo dana. 'Imam dosta gotovih tekstova, nakupilo se toga kroz godine jer već duže pišem, ali kada sam bila u bendu nisam mogla doći na red', rekla je uz smijeh te se nadovezala kako se sad u njoj otvorio taj kreativan kanal. 'Inspiracije za tekstove mi ne nedostaje, ali to ne znači da se neću okušati i kao autor glazbe. Od mene sada možete sve očekivati. Hvala mojoj publici koja je uz mene sve ove godine i zbog njih sada ne smijem stati. Zavoljeli su i prihvatili moj rukopis i sad nema nazad. Moj trinaesti album, a prvi samostalni imat će moj autorski potpis, na što sam jako ponosna', istaknula je Indira.

Puna energije koja je pokreće, Indira ovo proljeće radi punom parom. 'Ovaj period je izuzetno intenzivan za mene i moj tim u kojem je i moj suprug Miro. Završavam prvi samostalni album, sudjelujem u showu Zvjezdice, održavam koncerte u cijeloj regiji, ali u svemu tome guštam s Mirom koji je moj najveći oslonac u životu. Nađemo mi vremena i za naše vožnje motorom i izlete s prijateljima, sve je baš kako treba biti', zadovoljno je zaključila.