Uz mnogobrojne koncerte i projekte u kojima sudjeluje, popularna pjevačica stigla je snimiti i spot za pjesmu 'Nisam spavala'. Riječ je o pjesmi za koju glazbu, aranžman i produkciju  potpisuje Branimir Mihaljević, tekst naravno Indira, a po odabiru njezinih fanova postala je šesti singl s albuma Valkira.

Kad se već raspjevala o nespavanja, nismo mogli Indiru neupitati kako se inače, uz svoj naporni tempo, nosi s nespavanjem. 'Zna se dogoditi da 22 sata provedem budna kada idem na put i snimam spot. Tako je baš bilo ovaj put kada sam u Novom Sadu snimala spot za 'Nisam spavala' s odličnom ekipom Video Bar Medijom, koju je predvodio moj dragi prijatelj Filip Belan. Krenuli smo u 3 ujutro iz Zagreba i vratili se u 1 sat u noći drugi dan, bez spavanja jer sam u Zagrebu taj dan imala drugo snimanje. Često mi se događaju takve situacije pogotovo zadnja tri mjeseca od kad promoviram novi album Valkira, ali ništa nije teško kad vidiš da je tvoja publika uz tebe i veseli se svakom novom singlu', ispričala je za Story.hr.

Naravno, nakon takve noći treba joj par sati sna i suplementi koji joj vrate energiju. 'Osjetim tu neprospavanu noć još neko vrijeme. Inače nemam problema s nesanicom, kad legnem zaspim bez problema i tvrdo spavam, ništa ne čujem. Kaže moj Miro da se sve može srušiti, a ja neću znati!', dodaje uz smijeh.

Ovi blagdani za Indiru, što je već najavila objavljivanjem novog spota, bit će itekako radni, ali ipak će uspjeti ukrasti koji trenutak za obitelj.  'Nakon zagrebačkog koncerta i promocije novog spota na kojoj su bili moji dragi prijatelji i najbolja publika na svijetu, krećem za Kranjsku Goru gdje pripremam koncertnu promociju Valkire, a Badnjak i Božić provest ću kod kuće s mojim suprugom i našim najmilijima. Proslavit ćemo blagdan u miru i ljubavi, baš se veselim, a nakon toga opet pakiranje i u Crnu Goru, gdje u Bečićima, u hotelu Splendid pjevam za doček Nove! Bit će to najveseliji party, garantiram', tvrdi.

Odala nam je i što se nalazi na njezinom blagdanskom stolu. 'Za Badnjak naravno plava riba, nešto lagano, posno, a za Božić..uf, ne pitajte, sve ću napraviti što možete zamisliti, pečenje, nekoliko priloga, salate, ne smije ništa nedostajati kad Slavonka dočekuje goste', objašnjava i odaje kako ne zna hoće li stići ispeći sve kolače je je planirala, ali sigurna je da će jedan poseban stići. 'Obavezno ću napraviti  najdraži kolač od mog Mireka, štrudlu od jabuke', dodaje i ne skriva koliko se veseli kićenju bora i darovanju. 'Ne smijem vam otkriti što ću pokloniti suprugu jer će onda pročitati i sve saznati', uz smijeh dodaje i kratko sumira godinu na isteku.

'Bila je savršena, baš kakva je trebala biti. Mnogo smo radili moj tim i ja i ovim putem im svima želim zahvaliti jer smo napravili odličan posao i sve se isplatilo! To dokazuju koncerti koji su uvijek puni i publika koja pjeva nove pjesme s mog samostalnog albuma Valkira jednakim žarom kao i stare hitove koje izvodim. Zdravlje me nije iznevjerilo i hvala Bogu na tome, a upravo to mi je i želja za iduću godinu, da svi budemo zdravi i veseli, sve ostalo dođe i prođe! Vama i vašim čitateljima želim sve najbolje! Sretan Božić, voli vas Indira!', razdragano je poručila.