Indira Levak je pauzu od napornog rada nakon snimanja albuma i nizanju hitova odlučila potražiti sa svojom drugom polovicom na skijanju u Austriji. 

Iako je ovo trebao biti jedan od rijetkih predaha koje pjevačica uzima, čini se kako su neke stvari ipak pošle po zlu i sabotirale joj njeno novogodišnje uživanje na snijegu. 'Kaže muž 'Bome jesi nevolja! Trouble maker' Evo nas, zarobljeni u Austriji. Zatvorili nam sve puteve do Obertauerna. Izgleda ništa od skijanja',  napisala je Indira uz fotogafiju sebe u opuštenom sportskom izdanju s besprijekornom frizurom. Ako je suditi po novonastaloj situaciji, čini se kako je pjevačici ipak suđen njen posao i nespavanje zbog istog.

'Zna se dogoditi da 22 sata provedem budna kada idem na put i snimam spot. Tako je baš bilo ovaj put kada sam u Novom Sadu snimala spot za 'Nisam spavala'. Krenuli smo u 3 ujutro iz Zagreba i vratili se u 1 sat u noći drugi dan, bez spavanja jer sam u Zagrebu taj dan imala drugo snimanje. Često mi se događaju takve situacije pogotovo zadnja tri mjeseca od kad promoviram novi album Valkira, ali ništa nije teško kad vidiš da je tvoja publika uz tebe i veseli se svakom novom singlu' rekla je nedavno Indira za Story.hr.