Scenaristica Jelena Veljača i 48-godišnji glumac Dražen Čuček razveli su se sredinom prošle godine. Par koji je u braku bio od 2015. godine ima trogodišnju kćerkicu Lenu, a često naglašavaju kako se upravo zbog nje trude držati obitelj na okupu. Upravo zbog toga, bivši supružnici uputili su se s malenom u daleku Indoneziju na godišnji odmor. Veljača je naglasila kako im je ovo prvi put da su na južnoj polutki, a koliko uživaju u zajedničkim trenutcima može se vidjeti i po objavama 37-godišnjakinje na Instagram profilu. 

Osim obiteljskim fotografijama para koji je, ako je suditi po objavama, očito ostao u jako dobrom odnosu, scenaristica se pohvalila i fotografijom preslatke trogodišnjakinje koja neodoljivo podsjeća na mamu što su primijetili i mnogi Jelenini pratitelji na Instagramu.  

Podsjećamo, par je prošle godine samo za Story potvrdio priču o razvodu. 'Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije', rekli su tada nakon zajedničkog ljetovanja, i to na otoku Zlarinu gdje već godinama dijele kuću.