U moru mlađahnih blogerica i influencerica koje svoje vještine i modne kombinacije svakodnevno pokazuju na Instagram profilima, jedna se 'riba' posebno istaknula. Riječ je o Žaklini Berrido Pisano - 50-godišnjoj modnoj blogerici, majci te baki dviju unuka. Žaklina je rođena u Beogradu, no već godinama živi u inozemstvu te je udana za Talijana kojeg voli zvati 'gospodin Savršeni'. Iako ima više državljanstava - srpsko, švicarsko i francusko, talijansko ipak nema, ali uvijek ističe kako ga u srcu itekako nosi.

Iako se nikada nije bavila manekenstvom, Žaklina na svojim fotografijama pozira poput prave profesionalke. Zahvaljujući mladolikom izgledu i izraženom osjećaju za modu i stiliziranje, blogerica je brzo postigla nevjerojatan uspjeh, a njezin Instagram profil broji čak 412 tisuća pratitelja. Kako svoj uspjeh duguje mladolikom izgledu, otkrila je kako uspijeva održati besprijekornu liniju i zategnutu kožu.

'Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morske plodove, meso i povrće. Od svoje desete godine vježbam barem 45 minuta dnevno. Neophodno je redovito vježbati i zdravo se hraniti, a njegujem i svoju dušu', otkrila je Žaklina za Glossy.  

Kada vrijeme ne posvećuje modi, blogu i putovanjima, najviše voli uživati s obitelji, a jako je vezana za svoju kćer Janu i njezino dvoje djece, osobito otkako je, ne tako davno, ostala bez sina. 'Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dijete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u prometnoj nesreći. Pogazio ga je automobil na pješačkom prijelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila svojim unukama čije sam slike uklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica' priča blogerica. Ljubav između bake i unuka je obostrana, a one se u svemu ugledaju na nju. Žaklina ih je naučila plivati i voziti bicikl, a svakoga dana im kaže da, kad god im nešto ne ide, uvijek mogu pozvati nju.

Foto: Instagram