Story radio
Početna Celebrity 26589 prikaza 17. srpnja 2019.

IPAK Lady Gaga odbila Bradleya

Profimedia.

Nećemo ih vidjeti skupa

Zvjezdani dvojac koji je osvojio Oscara za njihov zajednički film 'A Star is Born', Bradley Cooper i Lady Gaga, neće surađivati na novom filmu koji će Bradley napisati, glumiti i režirati. Iako su se u medijima, nakon velikog uspjeha filma i pjesme 'Shallow', i šuškanja kako su se Bradley i Gaga zaljubili, pojavila nagađanja da će 44-godišnji glumac angažirati ekstravagantnu pjevačicu u biografskom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu, izgleda da od toga neće biti ništa, javlja gossipcop.com.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Izvor blizak glumcu potvrdio je za spomenuti portal da Gage neće biti u filmu, međutim i dalje ostaje upitno zašto je tomu tako s obzirom da su i Gaga i Bradley u intervjuima znali reći kako bi voljeli ponovno surađivati. Njih dvoje su dobitna kombinacija koja bi Bradleyevom filmu osigurala gledanost u kinima, stoga je vrlo izgledno da je 33-godišnja pjevačica odbila glumca zbog prevelike prašine koja se digla oko njene navodne uloge u Bradleyevom razlazu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, s kojom ima dvogodišnju kći Leu De Siene. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Isto tako su se pokazale neistinitima vijesti da se Gaga natječe protiv Jennifer Lawrence za ulogu u filmu koji Bradley planira napraviti, zvan 'Nightmare Alley', kao i da će surađivati na biografskom filmu o Kraljici Kleopatri, u kojem bi Gaga glumila kraljicu, a Bradley njenog ljubavnika Mark Antonyja. 
 

Komentari