Ako zanemarimo sve nedavne priče i skandale koji opisuju njihov odnos, 44-godišnji glumac, Bradley Cooper i 33-godišnji model, Irina Shayk, kao roditelji, čini se, drže stvari pod kontrolom zbog svoje dvogodišnje kćeri, Lee de Seine Shayk Cooper. Za EOnline, izvor blizak zvijezdama, izjavio je da njeguju prijateljski odnos. 'Oboje žele ono što je najbolje za njihovu kćer, i zasada je to sve na prijateljskoj bazi. O skrbništvu i dalje pregovaraju pismenim putem, kako ne bi došlo do zabune', ispričao je izvor. 

Da je odnos pod kontrolom, potvrdio je i drugi izvor, koji situaciju opisuje normalnom. 'Tijekom proteklog tjedna kada je njihova veza zauzela medijski prostor, Irina je bila izvan grada, a Bradley je iskoristio slobodno vrijeme i proveo ga s kćerkicom Leom', izvor je objasnio je da Bradley kvalitetno iskoristio vrijeme sa svojom djevojčicom.

Podsjetimo, Irina i Bradley u vezi su od 2015. godine, a 2017. postali su roditelji djevojčice Lee De Seine. Oboje su prije bili u dugogodišnjim vezama, Irina s nogometašem Cristianom Ronaldom, a Bradley s glumicom Renee Zelweger, modelom Suki Waterhouse, te u kratkotrajnom braku s glumicom Jennifer Esposito. Nakon višemjesečnog nađanja, People magazin je prije par dana potvrdio da se par ipak, nakon četiri godine, odlučio razići.