Ruska manekenka Irina Shayk više ne tuguje za svojim bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom. Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu uhvaćena je tijekom večernjeg izlaska s prijateljima na Ibizi, gdje trenutno ljetuje. Tom prigodom obukla je atraktivni komplet zanimljivog uzorka koji čine trapez hlače i kraći top koji je pokazao njenu isklesanu figuru. Osim što je izgledala zanosno, čitavu večer nije skidala osmijeh s lica.

Nakon ludog provoda, prilikom izlaska iz kluba uhvaćena je kako ljubi nepoznatog muškarca. Je li u pitanju nova ljubav ili samo ljetna romansa, za sada nije poznato. U svakom slučaju, ako je suditi po fotografijama, Irina prekid s Bradleyjem ne podnosi loše. Izgleda da je dugogodišnju romansu odlučila ostaviti iza sebe i okrenuti novu stranicu u svom životu.

Podsjećamo, početkom lipnja u javnosti je odjeknula vijest da su 33-godišnja Ruskinja i 11 godina stariji glumac odlučili prekinuti četverogodišnju vezu u kojoj su dobili dvogodišnju kćerkicu Leu De. Iako mnogi nagađaju da je Irina ostavila Bradleyja zbog njegovog izrazito bliskog odnosa s Lady Gagom, nitko od glavnih aktera nije se službeno oglasio povodom glasina. Šuškalo se i kako je do prekida došlo zato što je Irina željela živjeti u New Yorku, a Bradley u Kaliforniji, ali nekako baš i nije vjerojatno da je to jedini razlog za takvu drastičnu odluku.