Ruska manekenka, 33-godišnja Irina Shayk, kišno je poslijepodne odlučila provesti u šetnji s kćerkicom Leom, a budući da voli biti u trendu, hladno je vrijeme iskoristila da pokaže svoje skupocjene Chanel gumene čizme, čija je cijena 950 dolara, odnosno gotovo 6200 kuna.

Iako su dostupne i u crnoj varijanti, Irina se odlučila za čizme u bež boji s crnim detaljima, a kombinirala ih je s kratkom crnom haljinicom i maslinasto zelenim balonerom. Oči je zaštitila velikim crnim sunčanim naočalama, dok je od nakita odabrala nekoliko zlatnih ogrlica i zlatne hoop naušnice.

Budući da je poznato kako voli da i njezina dvogodišnja kćerkica bude modno usklađena s njom, malena je na nogama također imala gumene čizmice. Njezine su bile žute boje, a baš poput mame, bila je odjevena u crno, majicu bez rukava s potpisom Versace i lepršavu plisiranu suknjicu. 

Podsjetimo, posljednjih dana o djevojčici se brinuo njen otac, Bradley Cooper, dok je manekenka, zbog poslovnih obaveza, bila izvan države. Sada je tu ulogu ponovno preuzela Irina, koja je s Leom odlučila nadoknaditi svo propušteno vrijeme. Inače, par se nedavno odlučio razići nakon četiri godine ljubavi. Izvor blizak zvijezdama, nedavno je izjavio da njeguju prijateljski odnos. 'Oboje žele ono što je najbolje za njihovu kćer, i zasada je to sve na prijateljskoj bazi. O skrbništvu i dalje pregovaraju pismenim putem, kako ne bi došlo do zabune', ispričao je izvor.