Iako je prošlo već nekoliko tjedana otkako se završila priča o navodnom ljubavnom trokutu Lady Gage, Bradleya Coppera i Irine Shayk, društvene mreže ponovno bruje o novom skandalu čiji je glavni akter, ovaj put, sama Irina. Naime, 33-godišnja manekenka našla se u središtu medijske pažnje nakon posljednje fotografije koja ju prikazuje u izrazito eksplicitnoj pozi s drugim muškarcem. 

Partnerica Bradleyja Cooper objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju 66-godišnjeg modnog dizajnera u izrazito prisnom zagrljaju. Riječ je naime o francuskom dizajneru Jean Paul Gaultier s kojim je manekenka najavila novu suradnju, međutim, kontroverzna poza nije naišla na odobravanje obožavatelja glumačko-manekenskog para pa su mnogi u komentarima Irininu objavu osudili, prozvali ju skandaloznom i zapita li se gdje je Bradley, partner s kojim manekenka ima dvogodišnju kćerkicu. 

'Gdje je Bradley?', 'Novi skandal!', 'Predobra si za Bradleyja', 'Ovo je tako skandalozno', samo su neki od komentara mnogobrojnih pratitelja manekenke na Instagramu koji su izazvali nova nagađanja o trzavicama u vezi slavnog para. 

Podsjećamo, nakon nastupa na Oscarima, svjetski mediji raspisali su se o navodnoj romansi Lady Gage i Bradleyja Coppera koji su odigrali glavne uloge u filmu 'Zvijezda je rođena'. Višetjednim nagađanjima na kraj je stala sama pjevačica koja je u konačnici opovrgnula navode kako je u vezi s glumce te za američke medije izjavila kako je sve bio samo pomno osmišljen marketinški trik.