Nakon što se prije nekoliko dana oglasila Lady Gaga na svom Twitter profilu i demantirala vijesti o navodnoj trudnoći s američkim glumcem, Bradleyjem Cooperom, javnost je konačno pomislila kako je došao kraj glasinama o navodnoj romansi. Međutim, posljednje fotografije Bradleyjeve partnerice, 33-godišnje manekenke Irine Shayk, na kojima nema 44-godišnjeg glumca, ponovno su pokrenule šuškanja o problemima u vezi. 

Fotografi su snimili Irinu kako napušta teretanu u ležernom izdanju ne zamarajući se previše fotografima koji su ju okruživali. Manekenka je na sebi nosila šarenu kombinaciju za teretanu koju je upotpunila predimenzioniranim sunčanim naočalama i naušnicama koje nisu uobičajeni dio outfita za vježbanje. Međutim, sudeći prema Irininom izrazu lica, manekenki je očito potpuno svejedno što će modni kritičari reći za njezin outfit. 

Podsjećamo, nakon nastupa na Oscarima, svjetski mediji raspisali su se o navodnoj romansi 32-godišnje pjevačice i 44-godišnjeg glumca, a fotografije na kojima glumčeva partnerica, s kojom ima jednogodišnju kćerkicu Leu, nezadovoljno promatra nastup zvijezda filma 'Zvijezda je rođena', dodatno su rasplamsali priču. Međutim, u svom nedavnom gostovanju kod Jimmyja Kimmela, Gaga je ispričala kako je cijeli nastup zapravo bio samo dobar marketinški trik te da su društvene mreže 'toalet suvremenog društva', aludirajući kako je priča o romansi s Cooperom neistinita.