Vjerovali ili ne, postoje i domaće zvijezde koje su siječanj odlučile provesti u Zagrebu te se suočiti sa sivilom i tišinom nakon adventa koji je posljednjih mjesec i pol začarao grad. Jedna od njih je i bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh koja je ovog siječnja ipak ostala kod kuće pod dekicom. 'Ove godine me uhvatila gripa pa sam ovih dana bila primorana ostati kod kuće, ali inače volim putovati kad god mogu u životu, nastojim to raditi što više kako bih vidjela što više toga', ispričala je Iris za Story.hr.

Dok njezine prijateljice dvoje između toplog i hladnog zimovanja, njoj je to manje važno. 'Preferiram i putovanja u toplije krajeve jednako kao i prava zimovanja. Bilo bi savršeno kada bi si čovjek mogao priuštiti oboje pa da dobije zalogaj od oba kolača, ali čak i ako to ne možemo, najbitnije je da uživamo u životu uz obitelj i prijatelje gdje god da jesmo', dodala je dizajnerica interijera.
Gripa ne traje zauvijek, a ne traje ni Irisin godišnji odmor, pa će ovu zimu putovanja svakako preskočiti. 'Nažalost, potrošila sam sav godišnji odmor koji bi bio predviđen za nekakva putovanja pa od toga ništa ove zime, ali neću se buniti, dobro mi je i kod kuće, zamotana pod dekicom u društvu djece', priznaje 42-godišnjakinja.
Kada je u pitanju siječanjska depresija, Iris od toga ne strahuje. 'Mene zapravo siječanj u jednu ruku veseli jer označava novi početak. Iako godinu nekako sumiram po rođendanima, a ne po kraju godine, volim donositi nove želje i odluke u siječnju koje onda nastojim provoditi i ostvarivati kroz ostatak godine. Važno je ostati ustrajan, držati se rečenog i napredovati', ispričala je lijepa crnka. Autor: A.S. Foto: Instagram