Iris Androšević Pinjuh, iako je vrlo zaposlena, uvijek pronađe vremena za najvažnija četiri muškarca u svojem životu, supruga Marija i njihova tri sina. Tako je i svojom posljednjom objavom na Instagramu Iris pozirala u društvu svog voljenog supruga, a osim neizmjerne ljubavi, Iris je pokazala i da se osjeća potpuno sigurno u svoj koži te da ju ne brinu godinu, a s njima ni pojava sijedih vlasi.

'Ako je sijeda kosa znak mudrosti, onda smo mi oboje nadmudrili mnoge', napisala je simpatična Iris i pobrala same komplimente za svoju iskrenost. Iris je i inače poznata po svom njegovanom izgledu i vitkoj liniji, a nedavno je za Story.hr otkrila kako je do nje došla. 'Klinci su mi doveli liniju u red zato što stalno 'haračim' za njima, a i suprug mi je svakodnevno u nekim sportskim aktivnostima pa me on malo trenira kroz razne vježbe', priznala je 42-godišnjakinja.

Inače, Iris i Mario poznaju se preko dvadeset godina, a u braku su dobili trojicu dječaka – Lovru, Andriju i Jakova Frana. Tri godine nakon obreda pred matičarom u Opatiji, bivša manekenka i poduzetnik sudbonosno 'da' izrekli su i u crkvi 2010. godine pred dvjestotinjak uzvanika, nakon čega je uslijedio obred krštenja njihovog mlađeg sina Andrije. Romantična atmosfera poznatog svetišta Gospe-Kraljice mira u Međugorju bila je idilična za sklapanje bračnih zavjeta Marija i Iris kojima su kumovi na crkvenom vjenčanju bili Renata Szabo i Boško Lovrić.