Jedna od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena u srijedu je postala baka. Supruga njezinog posinka, 33-godišnjeg Filipa Živojinovića, pjevačica Aleksandra Prijović, na svijet je donijela malenog Aleksandra, a presretna obitelj organizirala je veliko slavlje povodom rođenja nasljednika. Obitelj i prijatelji podijelili su na svojim Instagram profilima fotografije i snimke slavlja, međutim, proslava je završila nesvakidašnje. Novopečenog tatu, 33-godišnjeg Filipa, su isjekli. 

Proslava povodom rođenja malenog Aleksandra započela je u domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi. Jedna od najboljih prijateljica para, srpska blogerica Zorana Jovanović, podijelila je s obožavateljima fotografije proslave.

Ponosna pjevačica Lepa Brena također nije zakinula obožavatelje pa je tako podijelila zajedničku fotografiju na kojoj pozira s Filipovom majkom, Zoricom Nakić te majkom 23-godišnje Aleksandre, Borkom Mihajlović. Također, na snimkama s proslave vidi se i kako je Brena zapjevala povodom rođenja nasljednika. 

Ono što je izazvalo najviše pažnje svakako je novopečeni tata, Filip, koji na jednoj od fotografija pozira u isječenoj majici. Naime, kako nalažu srpski običaji, Filipu je izrezana majica s natpisom 'Dobrodošao sine'. 

Podsjećamo, jedna od omiljenih folk pjevačica, Lepa Brena, povodom rođenja unuka, samo za Story.hr, opisala je kako se osjeća povodom dolaska unuka na svijet.  'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama koju smo vidjeli za sada samo preko Vibera s bebom u naručju. Svi jedva čekamo da ga primimo u ruke i od same pomisli na taj nevjerojatan osjećaj kreću mi suze radosnice na oči. Filip je pokazao kako je jedan pravi tata koji brine o svojoj obitelji', otkrila je ponosna baka Brena.