Meghan Markle, 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa, supruga princa Harryja i novopečena majka malenog dječaka, imena Archie Harrison Mountbatten-Windsor, nekada je bila proslavljena američka glumica, zvijezda serije 'Suits'. Sukladno tome, ova ljepotica nekada je imala i društvene mreže, pa i Instagram profil, koji je sada obrisan. Iako više nisu dostupne, u javnost su isplivale fotografije koje su prije krasile njen profil. 

Fotografije pokazuju kako je Meghan živjela prije ulaska u kraljevsku obitelj. Iako je očito da su to dva različita svijeta, crnokosa ljepotica nekada je uživala uz koju čašicu više, različite muškarce, ali i na egzotičnim putovanjima. Danas ju najčešće možemo vidjeti u elegantnim izdanjima, koje često upotpuni s velikim šeširom, dok je u vrijeme glumačke karijere nosila kratke i otvorene haljinice. 

Već je poznato da princ2 Harry nije prvi muškarac u njenom životu. Naime, nedavno su u medijima procurili detalji njenog privatnog života iz prošlosti. Uz to što je već bila u dvogodišnjem braku s Trevorom Engelsonom, prema pisanju stranih medija, Meghan je kratko izlazila sa 44-godišnjim Simonom Rexom, američkim reperom, komičarom i modelom, ali i porno glumcem, a samo nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala princa Harryja, razmjenjivala je poruke s pobjednikom britanskog 'X Factora' 2015. godine, Mattom Cardleom. 



Podsjetimo, kraljevska obitelj od samog početka sumnja u vezu Meghan i Harryja. 'S glumicama izlazimo, te djevojke ne ženimo', kazao je suprug kraljice Elizabete II. svome unuku kada mu je ushićeni Harry otkrio da je kupio dijamantni prsten za bivšu američku glumicu. Da samo najstarijem članu kraljevske obitelji nije smetala Meghan, dokazao je i stariji brat princa Harryja, 36-godišnji princ William koji ga je upitao je li siguran u svoju odluku i zna li koju ona težinu i odgovornost nosi.