Posljednjih nekoliko tjedana, srpska 40-godišnja pjevačica Jelena Karleuša tema je čitave regije, a sve zbog navodnog seks skandala u kojem se našla sa 29-godišnjim nogometašem Ognjenom Vranješom. Jelena i dalje negira njihovu navodnu aferu, dok Vranješ s druge strane tvrdi kako su bili dvije godine zajedno. Sada, javnost ne prestaje pričati o navodnim porukama koje je Jelena Karleuša 2017. godine slala svom ljubavniku, a ona mu u njima kako tvrde, obećava brak, točnije kako će cijeli život provesti s njim, ali mu govori i koliko uživa u seksu s njim, prenosi srpski Kurir. 

Ognjen Vranješ je Jeleni Karleuši, prema ovim navodima, 18. listopada na Instagramu poslao snimku meča AEK-Xanthi, na kojem je tri dana ranije dao gol, a pjevačica ga je pohvalila i rekla kako je on 'njen ponos'. 

Karleuša je navodno u porukama pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. U jednom dopisivanju, Ognjen je istaknuo koliko mu je neugodno što ga pjevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je, sudeći prema porukama, odgovorila na poseban način, a eksplicitne poruke pročitajte ovdje.