Za 29-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša, Ognjena Vranješa, sada zna i cijela regija, zahvaljujući navodnom seks skandalu sa srpskom 40-godišnjom pjevačicom Jelenom Karleušom. No, ono što mnogi ne znaju jest to da je Ognjen već nekoliko godina oženjen za Danijelu te bračni par ima i kćerku. Međutim, o njoj se ne zna puno osim da želi biti izvan estrade.

Naime, na Ognjenovim društvenim mrežama može se vidjeti svega nekoliko fotografija njegove kćeri i supruge, stoga je na veliko iznenađenje svojih vjernih pratitelja objavio preslatki video u kojem pleše sa svojom malenom crnokosom kćerkicom te joj ljubi ruku dok ona pleše na stolu.

Podsjećamo, prošlog ljeta se pisalo po srpskim medijima kako je nogometaš u vezi s pjevačicom Katarinom Grujić. Nakon toga Danijela je predala papire i za razvod, no na kraju se ipak nisu razveli. Navodno je tada supruga bila neutješna te radila scene i bila jako potresena. Svojedobno su izvori bliski Danijeli za srpske medije rekli kako je ona obiteljska žena koja nema dodirnih točaka s estradom te kako se ne želi petljati u takvo društvo i skandale.