Jedno je od najvećih imena hrvatskog sporta, 41-godišnja bivša tenisačica Iva Majoli, rijetko se može vidjeti u javnosti, a kada se pojavi, svi su pogledi upereni u nju. Osvajačica Roland Garrosa 1998. godine, zbog posla mnogo putuje, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi u društvu 13-godišnje kćerkice Mije koja se baš poput nje bavi tenisom. Samo za Story.hr Iva je otkrila kakva je majka, kako se 'bori' s kćeri u pubertetu te želi li još djece.

'U privatnom životu uvijek ima obaveza, pogotovo kada imaš dijete koje je u pubertetu', započinje nam pričati kroz smijeh te dodaje kako smatra da joj ide kao i svakoj majci, kroz puno priče, ponavljanja i razgovora.

'Kada gledam druge mame, mislim da sam zapravo i dosta blaga, ali Mia kaže kako sam stroga. Naime, pokušavam naći neki balans, ali nije baš lako. Koji put te dovede do ludila pa ne znaš ni sama što bi', iskreno kaže pa nastavlja: 'Pokušavam biti realna i svjesna sam kako su ovo nove generacije. Brojne stvari su se promijenile s tehnologijom, mobitelima... Tako da, ipak moram biti malo popustljivija nego što bih htjela', otkriva nam.

Inače, Mia je jedino dijete naše slavne tenisačice koju je dobila s poduzetnikom Stipom Marićem, a s obzirom na to kako djeca brzo odrastaju te je njena mezimica već u pubertetu, morali smo pitati bi li željela još jednu bebu. 'Pa kako stvari stoje sada ne', samozatajno je odgovorila i ipak ostavila sve opcije otvorene. Na pitanje postoji li ljubav u njezinom životu, lijepa Iva također nije bila previše pričljiva. No, Iva i inače ne voli otkrivati previše detalja iz svog privatnog života, posebno ljubavnog, tako da je otkrila samo kako je ljubav uvijek tu.