Jedno je od najvećih imena hrvatskog sporta, bivša tenisačica Iva Majoli rijetko se može vidjeti u javnosti, a kada se pojavi, svi su pogledi upereni u nju. Često se druži sa svojom dragom prijateljicom Bornom Kotromanić, a dame su se nedavno zajedno pojavile na Davis Cupu u Zadru, gdje su s tribina pratile napet teniski meč. Sada se Iva u istoj pratnji pojavila na jednoj modnoj reviji, tijekom koje je, iako svoj privatni život drži za sebe, ipak odlučila otvoriti svoje srce i progovoriti o ljubavi. 'Sve je po starom, sve je super.Držim taj dio za sebe, zadovoljna sam, sretna! Mislim da s godinama neke stvari naučiš držati za sebe - pa tako i ja. Novi brak jednog dana? Pa zašto ne', rekla je Iva za 100posto.

Kada ne razmišlja o braku, osvajačica Roland Garrosa 1998. godine zbog posla mnogo putuje, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi u društvu 11-godišnje kćerkice Mije koja se baš poput nje bavi tenisom. 

'Mia ima 11 godina, lagano ulazi u pubertet, nije lako. Mama pusti me, mama ti ne znaš ovo, ti ne znaš ono. Ona kaže da sam jako stroga, ja kažem da nisam, neke stvari joj popustim više jer me puno nema, ali Mia je super dijete. Ide u školu, trenira puno tenis tako da je zapravo bukirana od jutra do mraka! Odlična je u tenisu, ali mislim da treba vremena za sve, treba joj se puno toga posložiti, još je mlada, ali talenta ima, volje za radom ima, stvarno nikad ne kaže da neće ili ne može. E sad, treba se sve posložiti, ali želi', otkrila je ponosna mama o svojoj mezimici.