Iva Radić svakodnevno iznenađuje modnim kombinacijama koje bi mnoge pripadnice ljepšeg spola rado 'ukrale', a ovoga puta Iva je oduševila klasikom. Naime, modna urednica za ljetnu večernju šetnju uvukla se u malu crnu haljinu i dokazala kako posebne i ekstravagantne krpice nisu uvijek nužne kako biste si osigurali sve poglede i pažnju, a način na koji ju je obogatila detaljima oduševio je i brojne poznate dame.

Tako je Iva na Instagramu objavila fotografiju u uskoj, crnoj midi haljini bez rukava, a podignula ju je efektnim, ali elegantnim remenom s pozlaćenom kompčom. Uz nju je sparila i crne, minimalne sandale modnog velikana Chanel te dodala decentan zlatni nakit i ručnu torbicu kako bi upotpunila svoju modnu priču. Kosu je ležerno raspustila, a na lice nanijela prozračnu šminku kako bi modna kombinacija ipak ostala u prvom planu i očarala svojom jednostavnošću i elegancijom. 

Da je njezin izbor bio pravi, potvrdili su i brojni komentari hvale i komplimenti na račun njezina izgleda, a i voditeljica Marijana Batinić te glumica Bojana Gregorić Vejzović također se nisu ustručavale pohvaliti njezin zanosan izgled. 'Ponavljam se, ali jako si zgodna', napisala je Bojana u komentaru, a mnoge pripadnice ljepšeg spola složile su se s njom.