Bivša manekenka, a sada uspješna modna urednica, Iva Radić na društvenim mrežama često dijeli trenutke privatnog života, što dokazuju i posljednje fotografije na kojima 42-godišnjakinja uživa pozirajući na čarobnim lokacijama Turske. Nakon što je uživala u Istri, odlučila je spakirati kofere i otputovati na poznatu lokaciju, Kapadokyju, koja je poznata po prekrasnim zalascima sunca i letom balonima. 

'Putovanje. Odeš tako daleko a vratiš se k sebi. Divnoooooo. Možda je to Ra,j a možda samo letim', napisala je Iva ne skrivajući da su putovanja jedna od njenih najvećih ljubavi. Objavivši nekoliko čarobnih fotografija sa spomenutog mjesta, modna urednica pokazala je da je svoju odjevnu kombinaciju uskladila s bojama zalaska sunca. Prozračnu bijelu košulju, upotpunila je šarenom maramom zemljanih tonova i zlatnim naušnicama. Objavom je oduševila preko osam tisuća ljudi, pa tako i prijateljicu Ljupku Gojić Mikić, glumca Dražena Čučeka, pjevačicu Pamelu Ramljak i glumicu i aktivisticu Jelenu Veljaču. 'Laskam ti (si), ali na ovim fotkama ulovljena je ljepota duše. Osjećaj 'raja' zato ne začuđuje', napisao je Dražen. 

Svoje oduševljenje nije skrivala pa je tako posljednjom objavom najavila je da će se na spomenutu destinaciju ponovno vratiti. 'Vidjeti, biti, doživjeti', tri su riječi kojima je opisala prizore koje oduzimaju dah. Podsjetimo, zbog ljubavi prema putovanjima, ali i posla, koji je veliki dio njenog života, Iva ima mogućnost često putovati pa su tako Pariz, Toskana, Maldivi i New York samo neke od destinacija koje je posjetila.