Modna urednica i osnivačica portala Journal.hr Iva Radić jedva da uspije sve svoje dnevne obaveze 'nagurati' u jedan dan, a uz to je i ponosna majka kćeri Tashe i Tese te sina Ivana kojima uvijek najradije posvećuje svoje slobodno vrijeme. Danas je njezinoj mezimici 16. rođendan, a uzbuđena majka simpatičnim se fotografijama na trenutak vratila u prošlost, prijetila nekih od najljepših trenutaka u životu te na taj način kćeri posvetila trenutak pažnje kako bi joj izrazila iskrene želje za rođendan.

'Garant sve mame znaju ovaj osjećaj! Dan kad rodiš prvo dijete, pomisliš da si kraljica svemira i okolice, da si Božica kojoj tek smišljaju ime, gledaš, diviš se samoj sebi i pitaš se: 'Ček', to sam ja stvorila?' i ponašaš se, naravno, kao da si jedina na planetu rodila, a oko tebe muk jer, gle, i njih je netko rodio pa ne kuže kraljevski stav, ali kao da su oni važni', objasnila je Iva svoje prve dojmove majčinstva u opisu spomenutih fotografija na Instagramu.

'E, onda počne ikebana na glavi, podočnjaci, red smijeha, red suza, diše li, ne diše i sto čuda pa shvatiš da si ista k'o sve druge mame, kraljice svemira. Eto, samo sam se s tobom, ljubavi, tako osjećala... ', nastavila je zanosna brineta i naposljetku se ispričala  što trenutno 'favorizira' kćer: 'Isprike ostatku ekipe, al' postati prvi put mama, neopisivo... i to njena. Sretan ti 16. ročko!'

Iva je 16-godišnju Tashu, 11-godišnjeg sina Ivana i šestogodišnju Tesu dobila za vrijeme braka s bivšim suprugom, nogometašem Boškom Balabanom s kojim je bila u braku 15 godina.