Bivša manekenka te bivša Miss Universe, Iva Šarić, danas slavi jubilarni 30. rođendan. Okrugli rođendan Iva nažalost neće proslaviti velikim slavljem. Redakcija Story.hr-a nazvala ju je kako bi joj čestitala rođendan i doznala gdje i kako će ga proslaviti, no dobili smo odgovor koji nismo očekivali. 'Nažalost ništa od slavlja danas, bolesna sam. Cijeli sam dan kod kuće u krevetu sa svoje dvoje djece'. 

Inače, Iva Šarić svakodnevno nas na društvenim mrežama časti simpatičnim objavama kojima svojim pratiteljima daje maleni uvid u svoju svakodnevicu, a nerijetko pokazuje i svoje dvije najveće ljubavi, sinove Leona i Carlosa.

Godinu 2018. pamtit će po velikim životnim promjenama. Nakon dužeg porodiljnog dopusta, bivša manekenka i diplomirana ekonomistica Iva Šarić dobila je posao na HRT-u te je pravo osvježenje na malim ekranima. Gledatelju ju mogu pratiti u emisiji 'Klub 7' koji se emitira od ove jeseni.

Osim što ima velikih pomaka na poslovnom planu, ova godina je bila velika i za njen privatni život jer se službeno razvela od bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke s kojima ima dvoje djece. Kada su svojedobno 19-godišnja manekenka Iva i uspješni uspješni nogometaš Jerko Leko obznanili svoju vezu, mediji su ih prozvali zlatnim parom. U veljači prošle godine, lijepa Iva je za Story potvrdila kako su se ona i suprug razišli, a ove godine je razvod i finaliziran.