Bivša manekenka i jedna od naših najpoznatijih trendseterica Iva Šarić iako više nije prisutna na modnim pistama, još uvijek žari i pali gdje god da se pojavi.

Njene objave na društvenim mrežama daju jasno do znanja da lijepa Iva još uvijek ažurno prati sve aktualne trendove, pa tako i ovogodišnji neizbježni trend 'ružnih tenisica'. Bivša manekenka objavila je tako na društvenim mrežama fotografiju u sportskom outfitu uz koji je uskladila hit komad sezone. Odjenula je crveni hoodie, kratke hlačice i raspustila je dugu kosu da joj pada niz lijepo lice uz minimalno šminke. Evidentno, u prvom planu ipak su bile najpoznatije tenisice ove godine– Balenciaga Triple S koje plijene poglede što god da itko mislio o njima. Uz fotografiju Šarić je napisala da ju nije briga što je 'Bigfoot', te je zaradila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Najpoznatije fashionistice i trendseterice već su pokazale stotine različitih načina na koji nose svoje Balenciagice, ali Iva je odlučila ostaviti sve vrlo jednostavnim i ići na potpuni sportski look. Inače, ovaj model tenisica otkako je izašao na tržište redovito je rasprodan, a cijena od 695 eura ne spušta se gotovo ni na jednom web shopu.