Jedna od omiljenih domaćih televizijskih i radijskih voditeljica, 35-godišnja Iva Šulentić, otputovala je na odmor van Hrvatske.

U jednu od najpoznatijih party destinacija, Ibizu, Iva je stigla prije nekoliko dana i uživa u svim čarima prirodnih ljepota koje ovo šarmantno mjesto i njegova okolica nudi. Osim kristalno čistog mora i nepreglednih pješčanih plaža, simpatična voditeljica šeće po malim ulicama i otkriva detalje skrivene u arhitekturi i kulturnoj baštini grada. Posjetila je tako i mali otočić Formentera koji je se dojmio upravo zbog predivnog mora i plaža kojima obiluje. U Ibizi se Iva pokazala u dnevnom izdanju noseći bijelu oversized majicu i traper šorc s izvezenim detaljima u obliku cvijeća, dok ludih party outfita kakvih smo inače na Ibizi navikli vidjeti, u Ivinom slučaju nije bilo. Osim dnevnih uživanja na plažama i suncu, večer je voditeljica provela na romantičnoj večeri uz zalazak sunca nakon koje je istaknula da nikada ne želi odrasti.

Svojevremeno, Iva je pričala o tome koliko voli putovanja u razne zemlje: 'Putujem otkad znam za sebe i bila sam na mnogim mjestima i bez balona i s njim, ali doživjeti neki krajolik iz zraka doista je poseban osjećaj i uspomena. Duga je lista mjesta koja još želim posjetiti i potrudit ću se uspjeti ih vidjeti što više u životu.' Prisjetimo se, Iva se u rujnu 2016. udala za dečka Igora Mikloušića nakon četiri godine ljubavi, a s obzirom na to da je on u hrvatskoj reprezentaciji letenja balonom, lijepa voditeljica proletjela je svijet sa svojom ljubavi.