Story radio
Početna Celebrity 4231 prikaza 05. siječnja 2019.

Iva Šulentić o dečku koji je uzrujao njenog tatu

Instagram (Screenshot).

Domaća voditeljica ispričala je detalje

Iva Šulentić jedno je od najprepoznatljivijih televizijskih lica, a još od tinejđerskih dana uveseljavala je javnost svojom pojavom i šarmom. Prije nego li je izgradila karijeru poznate voditeljice, Iva je osvajala simpatije domaće publike kao protagonistica televizijske reklame prije otprilike 17 godina. Iva se odlučila vratiti u prošlost pa je s obožavateljima na Instagramu podijelila smiješnu reklamu u kojoj glumi i oduševila sve.
 
'To je bila druga reklama u serijalu, a cijeli smo serijal snimali nekoliko godina. Bili smo već kao obitelj na setu, dugo se snimalo, mnogo se radilo, ali sjećam se da smo se dobro zabavljali i smijali, atmosfera je bila čudesna. Stvarno divna ekipa, od prvog do zadnjeg čovjeka i profesionalnost na svjetskoj razini! Puno mi je pomoglo i što je na setu kostimografkinja bila Nataša Svekler, s kojom radim od prvh dana na televiziji', prisjetila se Iva za Story.hr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich)

 
Iako se glumiti u reklami čini lako, za ovu ulogu voditeljica se morala dobro pripremati. 'Imala sam dobar trening iz Zagrebačkog kazališta mladih, gdje nas je pokojna Mirjana Rogina, moja druga mama, pripremila za svakojake situacije. Nisam imala problema s učenjem teksta, a i trema je nestala kada sam upoznala cijelu ekipu. Najdulje se trema zadržala zbog glume s Draženom Kühnom i kasnije Slavicom Knežević, koji su mi bili roditelji u serijalu, a koje i danas smatram glumačkim veličinama. Recimo, te se treme pred ljudima koje istinski cijenim teško rješavam i danas', ispričala je kroz smijeh 35-godišnjakinja te objasnila koliko joj se život promijenio na poslovnom planu od snimanja spomenute reklame.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich)

'Tada sam bila vodila Program za djecu i mlade, bila sam na HRT-u već nekih šest godina i snimanje reklame na takvom setu nikako se nije moglo usporediti s emisijama na televiziji, bile one snimane ili uživo. Doduše, iako je prošlo toliko godina, nema velike razlike. Svakom poslu pristupam kao da je prvi i jedini, osim što se, naravno, sada nakupilo iskustva', objašnjava Iva. Kako je vrlo mlada krenula u vode kojima sada uspješno vlada, voditeljica uvijek na umu ima bitne lekcije koje je stekla kroz godine. 'Najbitnije je cijeniti ljude i vrijeme i dolaziti spremna i pripremljena na posao', ističe atraktivna Zagrepčanka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich)

Iva tvrdi kako nema tajni recept za uspjeh te kako je sve stvar predanosti i rada. 'Imala sam puno sreće, ali znam da sam se jako i trudila. Život mi je pružao prilike i nadam se da sam ih uspjela iskoristiti. Imala sam dobre ljude oko sebe - što obitelj i prijatelje koji su mi bili i ostali potpora, što kolege od kojih sam štošta naučila. Plus, zaista volim ovaj posao i istinski uživam u svkome trenutku', zaključuje s osmijehom.
 

Komentari