Iva Šulentić, 35-godišnja voditeljica koja slovi za jedno je od najprepoznatljivijih televizijskih lica, još od tinejdžerskih dana osvaja javnost svojom pojavom i šarmom. Ova uvijek nasmijana voditeljica redovito uveseljava svoje obožavatelje objavama, a tako je ovaj put pokazala i da je u trendu. Naime, već duže vrijeme brojni poznati objavljuju svoje fotografije iz mladih dana, što je učinila i voditeljica te putem svog Instagram storyja otkrila kako je izgledala u srednjoškolskim danima. 'Odlasci roditeljima su kao potraga za blagom', napisala je uz smijeh te pokazala svoje dvije fotografije.

Iva je pronašla dvije godišnje karte te je sa svojim vjernim fanovima podijelila kako je izgledala prije 18 i 20 godina, a sudeći prema fotografijama, 35-godišnjakinja se nije puno promijenila, osim frizure. Inače, već je tada sigurno koračala voditeljskim vodama jer je snimala brojne reklame i vodila emisije na HRT-u.

'Iako je prošlo toliko godina, nema velike razlike. Svakom poslu pristupam kao da je prvi i jedini, osim što se, naravno, sada nakupilo iskustva', objašnjava Iva. Kako je vrlo mlada krenula u vode kojima sada uspješno vlada, voditeljica uvijek na umu ima bitne lekcije koje je stekla kroz godine. 'Najbitnije je cijeniti ljude i vrijeme i dolaziti spremna i pripremljena na posao', rekla je atraktivna Zagrepčanka svojedobno za Story.hr.