Story radio
Početna Celebrity 1002 prikaza 10. svibnja 2019.

Iva Šulentić pokazala kako je izgledala prije 20 godina

Screenshot Instagram.

Pohvalila se

Iva Šulentić, 35-godišnja voditeljica koja slovi za jedno je od najprepoznatljivijih televizijskih lica, još od tinejdžerskih dana osvaja javnost svojom pojavom i šarmom. Ova uvijek nasmijana voditeljica redovito uveseljava svoje obožavatelje objavama, a tako je ovaj put pokazala i da je u trendu. Naime, već duže vrijeme brojni poznati objavljuju svoje fotografije iz mladih dana, što je učinila i voditeljica te putem svog Instagram storyja otkrila kako je izgledala u srednjoškolskim danima. 'Odlasci roditeljima su kao potraga za blagom', napisala je uz smijeh te pokazala svoje dvije fotografije.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Iva je pronašla dvije godišnje karte te je sa svojim vjernim fanovima podijelila kako je izgledala prije 18 i 20 godina, a sudeći prema fotografijama, 35-godišnjakinja se nije puno promijenila, osim frizure. Inače, već je tada sigurno koračala voditeljskim vodama jer je snimala brojne reklame i vodila emisije na HRT-u.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

'Iako je prošlo toliko godina, nema velike razlike. Svakom poslu pristupam kao da je prvi i jedini, osim što se, naravno, sada nakupilo iskustva', objašnjava Iva. Kako je vrlo mlada krenula u vode kojima sada uspješno vlada, voditeljica uvijek na umu ima bitne lekcije koje je stekla kroz godine. 'Najbitnije je cijeniti ljude i vrijeme i dolaziti spremna i pripremljena na posao', rekla je atraktivna Zagrepčanka svojedobno za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich) on

Komentari