Story radio
Početna Celebrity 3140 prikaza 18. prosinca 2018.

Iva Šulentić za Story.hr o planovima sa suprugom

Instagram screenshot.

Nasmijana voditeljica o onome što je najviše veseli

Usudimo se reći da je Iva Šulentić jedna od najtraženijih voditeljica na ovim prostorima što i ne čudi kada pogledamo njen prirodni pristup, osmijeh, karizmu i spontanost.

Iako rijetko kada priča o svom privatnom životu već ga voli ostaviti skrivenim od očiju javnosti, 35-godišnja voditeljica otkrila nam je ima li planova sa suprugom Igorom Mikloušićem tijekom ovog blagdanskog perioda, što misli o novogodišnjim odlukama, te u čemu najviše uživa. Budući da joj poslovnih angažmana ne manjka i Ivu možemo vidjeti posvuda, priliku za dobar party ne propušta. 'Za sada imam divan omjer posla i uživanja s dragim ljudima. Volim zagrebački Advent i sve predbožićne tulume pune smijeha i plesa pa s posla jurim na druškanja i obratno' ispričala je voditeljica za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich)

Jedna od Ivinih najvećih strasti koje dijeli sa suprugom su svakako putovanja na koja ne propušta priliku otići kada god uzmogne. 'Za ovo razdoblje nismo još isplanirali nikakvo putovanje, čak ni doček, no nismo ni prošle godine znali pa je doček bio genijalan, a 2.siječnja smo se zaputili na nekoliko dana u Veneciju i opet je bilo – divno' otkrila je Iva i priznala kako nije uvijek dobro biti kampanjac, ali da ovaj recept neće mijenjati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich)

No, koliko god da uživa u čarima Adventa, Iva ipak ukrašavanje doma božićnim ukrasima voli ostaviti tradiciji ukrašavanja na Badnje veče. 'Doma imam svega nekoliko ukrasa, čekam Badnjak da pojačam dojam s lampicama' ispričala je i nastavila kako nema običaj donošenja novogodišnjih odluka 'Dovoljan je jedan običan ponedjeljak da nešto krene ili ne. 1.1. se ionako prespava.'

 

Komentari