Ivan Mitrović, poznatiji pod nadimkom 'Mrkvica', svakako je obilježio jednu sezonu reality showa Big Brother koji se snimao na Tajlandu prije 11 godina, a iako je tada bio u fokusu zbog veze s Riječankom Rinom, svoj život nakon showa je potpuno okrenuo i fokusirao se na sebe i svoj posao. 

Osim što radi kao trener atletike i trener kondicijske pripreme u atletskom klubu Dinamo Zrinjevac, Ivan se sada potpuno posvetio privatnom životu. U zadnjim danima prosinca 33-godišnjak je postao otac malene djevojčice Mari koju je dobio s djevojkom Irom, stomatologinjom, s kojom je u vezi nešto više od godinu dana. Malena Mari rodila se 30.12. u 9:51 u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Iako se potpuno povukao iz javnosti nakon showa, 'Mrkvica' je za Story.hr otkrio koliko je sretan i podijelio da nije mogao ni zamisliti da će mu život ovako izgledati. 'Svi su mi govorili da će sve biti drugačije, ali dok to ne doživiš, nisi ni svjestan koliko ti se život promjeni. Imam potpuno novi fokus življenja', ispričao je i rekao kako sve što radi, radi za Mari. 

Iako još uvijek radi punom snagom i posvećen je sportu, Ivan je svoje prioritete potpuno promijenio, pa je malena Mari ona koja mu je potpuno zavladala životom. Tako da ne čudi i da je u trenutku poziva uređivao sobicu za svoju mezimicu. 'Sve mi se svelo na nju, pa mi nisu teške čak ni nesane noći. Budit ću se za nju, hranit ću ju, brinuti se i pustiti mamu da se malo odmori i predahne. Živim za nju', prepun emocija ispričao nam je Ivan.