Jedan od omiljenih domaćih chefova ženske populacije, Ivan Pažanin, inače škrt u objava na društvenim mrežama, odlučio je razveseliti mnoge obožavateljice. Tako je na svojem Instagram profilu objavio vlastitu fotografiju, snimljenu na plaži, u hladovini. Prizorom dominira njegov torzo, ukrašen tetovažom. 'Život je lijep. Svaki dan bokun hedonizma', kaže ispod fotorafije omiljeni Splićanin, a komentari i lajkovi pršte na sve strane.

'Opa miki', 'Di je ta plaža', 'Di si se to sakrio', 'Malo si opa', samo su neki od brojnih komentara koji, nema sumnje, itekako gode egu članu žirija showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' . No, njegove brojne obožavateljice ipak će ostati razočarane, jer Ivanovo srce, odavno pripada samo jednoj. Za sve one koje su zaboravile, podsjećamo ih da je Ivan u dugogodišnjoj vezi s menadžericom Andreom Koprčinom.

Svoju vezu dugo su skrivali od očiju javnosti, a prvi puta zajedno pojavili su se na Storyjevom partyju Hall of Fame 2016. godine, gdje se cijelu večer nisu odvajali jedno od drugoga.

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on