Iako je prošlo već nekoliko dana od velikog slavlja nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva, neki nogometaši još uvijek slave.

Riječ je o Ivanu Perišiću koji je svom najboljem prijatelju Frani Jurčeviću bio kum na svadbi. Naime, Frane je, kada je vidio koliko daleko Hrvatska je otišla, odgodio svoje vjenčanje za tjedan dana kako bi njegov kum mogao prisustvovati velikoj svečanosti. Datum ionako u startu nije bio fiksan, jer su Ivan i njegov prijatelj predosjećali u samom startu da bi Hrvatska mogla igrati utakmicu u Moskvi. Nogometaš se uz to pohvalio svojom suprugom i društvom koje se odlično zabavljalo, dok je Josipa podijelila kako su se ona i suprug sredili za ovu prigodu.

U lepršavoj žutoj haljini s uzorkom sitnog cvijeća i jednostavne sandale na visoke potpetice, te raspuštenu kosu i upečatljiv nakit, Josipa je zablistala uz Ivana koji je u odijelu i bijeloj košulji s leptir mašnom izgledao muževno i markantno. Supružnici nisu krili koliko su sretni te su se nasmijani zabavljali do kasno u noć.

Omišanin je inače svoju suprugu Josipu upoznao još u srednjoj školi, gdje su zajedno sjedili u klupi. Iako su tada još bili djeca, ljubav je potrajala te su je okrunili brakom, u kojem su 2012. dobili sina Leonarda, a potom i kćerkicu Manuelu.