Ivan Perišić ponosni je otac dvoje preslatke djece, sina Leonarda i kćeri Manuele, a zbog svoje aktivne nogometne karijere domaći reprezentativac ne može s njima stalno provoditi vrijeme. Ipak, kad god može, Ivan to čini, a sada je već osjetio jednu od najvećih tegoba roditeljske uloge. Naime, njegov mališan Leonardo napunio je šest godina, a nogometaš mu je javno čestitao podijelivši zajedničku fotografiju na Instagramu te se u njezinu opisu požalio kako ne može vjerovati da mu je već toliko godina.

'Šest godina radosti, smijeha i čiste ljubavi. Želim ti sve najbolje, moj dječače. Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti', napisao je 29-godišnjak i požalio se na ono što roditeljima najteže pada, a to je prolaznost vremena i odrastanje njihovih mališana. Ipak, Ivan je ponosan i sretan što Leonardo izrasta u zdravog i dobrog dječaka, kojem se voli posvetiti kada god ima priliku.

Za razliku od prvorođenog Leonarda, Manuela je još uvijek tatina mala princeza kojoj je sada tek četiri godine. Ona i brat slažu se jako dobro, a Perišić nerijetko javnosti pokaže koliko dobar odnos imaju objavama njihovih zajedničkih avantura, igara i posebnih situacija kojima uljepšaju dom i izmame osmijeh na lice svojih roditelja i njihovih obožavatelja.