Story radio
Početna Celebrity 47129 prikaza 10. listopada 2018.

Ivan Perišić prolazi najveću roditeljsku tegobu

Instagram (Screenshot).

Nogometaš pokušava prihvatiti ono što roditeljima najteže pada

Ivan Perišić ponosni je otac dvoje preslatke djece, sina Leonarda i kćeri Manuele, a zbog svoje aktivne nogometne karijere domaći reprezentativac ne može s njima stalno provoditi vrijeme. Ipak, kad god može, Ivan to čini, a sada je već osjetio jednu od najvećih tegoba roditeljske uloge. Naime, njegov mališan Leonardo napunio je šest godina, a nogometaš mu je javno čestitao podijelivši zajedničku fotografiju na Instagramu te se u njezinu opisu požalio kako ne može vjerovati da mu je već toliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

'Šest godina radosti, smijeha i čiste ljubavi. Želim ti sve najbolje, moj dječače. Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti', napisao je 29-godišnjak i požalio se na ono što roditeljima najteže pada, a to je prolaznost vremena i odrastanje njihovih mališana. Ipak, Ivan je ponosan i sretan što Leonardo izrasta u zdravog i dobrog dječaka, kojem se voli posvetiti kada god ima priliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Za razliku od prvorođenog Leonarda, Manuela je još uvijek tatina mala princeza kojoj je sada tek četiri godine. Ona i brat slažu se jako dobro, a Perišić nerijetko javnosti pokaže koliko dobar odnos imaju objavama njihovih zajedničkih avantura, igara i posebnih situacija kojima uljepšaju dom i izmame osmijeh na lice svojih roditelja i njihovih obožavatelja.

Komentari